HVAD DÆKKER SUNDHEDSFORSIKRINGEN?

Sundhedsforsikringen dækker lidelser, sygdomme eller skader, som kræver behandling af speciallæge eller professionel behandler – jf. Mølholm Forsikrings gældende forsikringsbetingelser.

Når din skadeanmeldelse er godkendt af Mølholm Forsikring, tilbydes du inden for 10 arbejdsdage undersøgelse eller behandling på en privat klinik eller på et privathospital i Mølholm Forsikrings landsdækkende behandlernetværk.

FYSISK BEHANDLING
Netværket af behandlingssteder med speciale i fysiske lidelser spænder bredt og har kompetencer inden for en række forskellige behandlingstyper, der alle giver dig det bedste udgangspunkt for hurtigt at vende tilbage til hverdagen igen.

De undersøgelses- og behandlingsformer, du kan blive henvist til, er:

  • Speciallæge*
  • Fysioterapi*
  • Kiropraktik
  • Zoneterapi
  • Fodterapi
  • Massage
  • Ergoterapi
  • Akupunktur
  • Diætist*

I din tilkendte behandlingsperiode får du i Mølholm Forsikrings behandlernetværk adgang til det nødvendige antal behandlinger med fysioterapi og kiropraktik. Ønsker du behandling uden for netværket, tildeles behandlinger for et kalenderår af gangen.

Din sundhedsforsikring yder også hjælp, hvis du får behov for behandling af misbrug af alkohol, medicin og rusmidler – samt dækker behandling af ukompliceret kræft. I visse tilfælde dog uden 10 dages behandlingsgaranti.

PSYKISK BEHANDLING
Sundhedsforsikringen giver dig ligeledes mulighed for at få psykisk behandling, hvis du får behov for det. Psykiske behandlinger foretages altid af autoriserede psykologer (cand. psych.) eller psykiatere (cand. med.) i Mølholm Forsikrings eget psykolognetværk.

I Mølholm Forsikrings behandlernetværk har du adgang til det nødvendige antal behandlinger, og du tildeles altid en psykolog eller en psykiater med kompetence inden for netop dit behov.

Når du henvender dig med et behov for psykisk behandling, vurderer vi, hvor hurtigt du har brug for hjælp. Din behandling påbegyndes altid på baggrund af, om du har et standard-, haste- eller akutbehov.

Standardbehov*
Din sag behandles inden for 1-2 arbejdsdage, og efter godkendelse er du inden for 10 arbejdsdage i behandling hos en udvalgt behandler.

Hastebehov*
Din sag behandles og godkendes med det samme, og du sendes hurtigst muligt videre til behandling i Mølholm Forsikrings psykolognetværk.

Akutbehov
Sagen behandles direkte, og du modtager din første behandling i løbet af få timer.

* Kræver lægehenvisning