HVAD ER EN SUNDHEDSFORSIKRING?

FSD og FSTD har indgået aftale om levering af sundhedsforsikring med Mølholm Forsikring, der er Danmarks største udbyder på området.

En sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring er din genvej til hurtig undersøgelse og behandling, når du har brug for det – hvis du bliver syg eller kommer til skade. Med forsikringen er du garanteret, at du senest 10 arbejdsdage efter godkendt anmeldelse er i undersøgelse og/eller behandling på et privathospital eller en privat klinik i Mølholm Forsikrings store landsdækkende netværk af privathospitaler og professionelle behandlere.

Du springer dermed de lange ventelister over, og får adgang til en lang række undersøgelses- og behandlingsformer.

Læs mere om de behandlingsformer, som du kan blive henvist til – klik her.

FOREBYGGENDE FORDELE
Mange skader, sygdomme og lidelser kan forebygges og afhjælpes, inden de bryder ud og kræver behandling. Med en sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring har du derfor også

adgang til flere forebyggende fordele, som giver dig det bedste udgangspunkt for at tage temperaturen på din sundhed og fysiske tilstand.
Du får bl.a.

  • Gratis syns- og sundhedstjek hos optikerkæden Louis Nielsen én gang om året
  • Gratis adgang til sundhedsportalen rundtomsundt.dk
  • Online værktøjer til mental fitness med hypnoseterapi
  • Gør-det-selv-træningsvideoer til forebyggelse af smerter i nakke, skuldre og ryg
  • Rabatter på udvalgte behandlinger og services hos flere af Mølholm Forsikrings samarbejdspartnere

Da vi ikke kræver helbredsoplysninger ved tilmelding, har alle lige adgang til forsikringen – uanset tidligere sygdomshistorik. Dermed er du hurtigt godt dækket.